sve kategorije
EN

Početna> O nama

Povijest tvrtke

Ningbo Chem-Plus uvoz i izvoz Tec. Co., Ltd. osnovan je 29. prosinca 2009., a prodaja je premašila 50 milijuna juana.

Uspjeh neovisnog istraživanja i razvoja biološkog lateksa u kolovozu 2010. popunio je prazninu u industriji. Postao je najpopularnija tema u industriji papira tijekom cijele 2010. godine i favoriziran od strane proizvođača papira u zemlji i inozemstvu.
Prodaja je premašila 100 milijuna juana 2010. godine.

Neovisno istraživanje i razvoj poboljšanja krutih kemikalija na škrobu 2011. godine, što je omogućilo vruću prodaju u zemlji i inozemstvu, a proizvod u deficitu.
Prodaja je premašila 300 milijuna juana 2011. godine.

Ningbo Chem-Plus Import and Export Co., Ltd. je 8. ožujka 2013. preimenovan u Ningbo Chem-Plus New Material Technology Co., LTD.

Projekt sredstva za zaštitu od ulja za kalupljenje pulpe pokrenut je 2015. godine. Svojim izvrsnim učinkom zaštite od ulja popunio je prazninu na domaćem tržištu.

2018. godine pokrenuta je strateška poslovna suradnja oko toplinski osjetljive šuplje kugle velikih čestica.

Godine 2020. sredstvo za zaštitu od ulja za kalupljenje pulpe tvrtke Ningbo Chem-Plus New Material Tec. Co., Ltd. je postao br. 2 na povezanom tržištu i nadmašio većinu.

Godine 2021., s pokretanjem projekta oblikovanja celuloze sredstva za zaštitu od ulja bez fluora, također je provedena u velikim razmjerima vezana evaluacija učinkovitosti proizvoda.

Novi početak 2022...

2009
2010
2011
2013
2015
2018
2020
2021
2022

Certifikat

JH-350N RoHS

Inhibitor ulja bez fluora FDA176.170

NF-75A Izvješće bez fluora

Np-15 izvješće bez fluora engleska verzija

Ns-25c izvješće bez fluora

Znanstveno-istraživački tim

Naša tvrtka ima grupu menadžerskih i visokotehnoloških talenata, s visokom sveobuhvatnom kvalitetom, izvrsnim poslovnim iskustvom i snažnim profesionalnim vještinama. Postavili smo napredni znanstveno-istraživački laboratorij s profesionalnim tehničkim timom predvođenim višim doktorom u polju primijenjene kemije, uključujući korejski liječnik.

Naša tvrtka integrira tehničko istraživanje i razvoj i podršku. Naši proizvodi uključuju visoku učinkovitost i otpornost na vodu, ekološki prihvatljivi Sredstvo za vlažnu čvrstoću, sredstvo za skidanje veličine (AKD), sredstvo za skidanje cilindra za sušenje, Senzibilizator za termalni papir (vrsta za visoke temperature, vrsta za niske temperature), velika šuplja kugla, sredstvo za premazivanje, zaštitni premaz na bazi vode bez fluora, C6 ulje repelent, fluor- bez ulja i sl. Naše proizvode pregledale su međunarodno priznate ustanove za ispitivanje kao što je SGS.

Kao izvanredan prekomorski inženjer, dr. Qian Shengyu diplomirao je na Sveučilištu Pusan ​​u Južnoj Koreji. Bavio se istraživanjem više od 20 godina i sudjelovao je u mnogim međunarodnim akademskim aktivnostima. Naša tvrtka je oformila visokotehnološki tim za istraživanje i razvoj, koji vodi dr. Qian Shengyu.

Naša tvrtka je uspostavila R&D laboratorij visoke razine, opremljen domaćom i stranom opremom i instrumentima. Cilj nam je shvatiti srž nove tehnologije proizvodnje materijala, bez obzira sada ili u budućnosti.

Prodajna mreža