sve kategorije
EN

Početna> Vijesti iz kluba

Chem-Plus: Posvećen istraživanju čvrstog i kalupljenja celuloze otporne na ulje

Vrijeme: 2023-09-04 Učitavanja: 67

S provedbom"Novi nalog za ograničenje upotrebe plastike", potražnja za ekološki prihvatljivom ambalažom u stalnom je porastu.Prešanje papirne mase, kao materijal koji se može reciklirati i koji je ekološki prihvatljiv, doživljava sve veću potražnju. Raznolikost prehrambenih navika dovela je do različitih potreba za pakiranjem, s posebnim naglaskom na otporan na ulje svojstva kalupljenja papirne mase.

 

Ningbo Chem-Plus New Material Technology Co., Ltd. Chem-Plus je vodeći globalni pružatelj naprednih rješenja za proizvodnju papira i fine kemijske tehnologije, s fokusom na područje proizvodnje finog kemijskog papira. Predani smo kontinuiranim inovacijama i postojanom radu, pružajući konkurentna rješenja, proizvode i usluge našim korporativnim klijentima.

 

Tvrtka se može pohvaliti timom visoko kvalificiranih, vještih i tehnički potkovanih menadžera i znanstvenih talenata. Osnovali smo specijalizirani tehnički tim predvođen iskusnim dr. sc. stručnjaka iz područja primijenjene kemije, uključujući jednog doktorskog istraživača iz Južne Koreje. Zajedno smo uspostavili napredni istraživački laboratorij. Tvrtka je posvećena preciznosti, pragmatizmu, inovativnosti i učinkovitosti, s misijom da "služi industriji i doprinosi društvu".

 

Tvrtka integrira tehnološko istraživanje i razvoj s tehničkim uslugama, nudeći niz proizvoda uključujući reološka sredstva, sredstva za maskiranje i poboljšanje, biolateks, modifikatore domaćeg škrobnog lateksa,visokoučinkovita vodootporna sredstva, anorganska vlakna,ekološki prihvatljivi agensi za mokru čvrstoću,sredstva za suhu čvrstoću,sredstva za unutarnje oblikovanje pulpe, ljepila na bazi škroba specifična za valoviti papir, sredstva za odvajanje cilindra za sušenje, aditivi osjetljivi na toplinu (tip za visoke temperature, tip za niske temperature), šuplje sfere s velikim česticama, maziva osjetljiva na toplinu (anionska, neionska), LEP- specijalizirana sredstva za premazivanje, izolacijske prevlake na bazi vode bez fluora, interna sredstva protiv ulja koja sadrže fluor i interna sredstva protiv ulja bez fluora, među ostalima. Proizvodi su testirani i certificirani od strane međunarodno priznatih organizacija za testiranje kao što je SGS.

 

JH-350N C6 Odbojnik ulja

Od 2014. do 2019. visokostručan i vrhunski istraživački i razvojni tim predvođen dr. Shengyu Qianom, koji predstavlja više doktorskih talenata, razvio je repelent ulja za hranu. Ovaj se proizvod primjenjuje u industriji oblikovanja celuloze, pružajući iznimnu učinkovitost odbijanja ulja za proizvode lijevane celuloze.

veletrgovac vodoodbojnim kemikalijama

Istaknute značajke proizvoda:

Konkurentska cijena

Izvrsna ukupna vrijednost za novac.

Prednosti proizvoda

Nizak sadržaj aditiva, svi proizvodi su certificirani i ne sadrže kemikalije kao što su PFOA i PFOS.

Prednosti usluge

Naš tim za istraživanje i razvoj može prilagoditie uljani repelenti to odgovarati kvaliteti vode u vašoj regiji i pružati relevantne tehničke savjete klijentima.

 

 

Aditiv za odbijanje ulja bez fluora

Ovaj proizvod zauzima vodeću poziciju u industriji. Tvrtka je više od desetljeća specijalizirana za područje papira i finih kemikalija. Višekomponentna formula odbijanja ulja može postići stabilne učinke odbijanja ulja na temperaturama od 20 do 70°C. Tehnologija je zrela, a trenutna debljina proizvoda može doseći 0.5-0.6 mm. Kao rezultat toga, tvrtka je primila pozivnice od više klijenata za tehničke razmjene

Istaknute značajke proizvoda:

Razlikujući se od ostalih konkurenata na tržištu koji mogu podnijeti samo određene temperature, ovaj proizvod održava stabilnu otpornost na ulje unutar temperaturnog raspona od 20-70°C.

Dizajniran za normalnu debljinu (0.5-0.7 mm).

Rješenje se može prilagoditi na temelju specifičnih zahtjeva, što omogućuje vrhunske rezultate. Štoviše, proizvod nudi dovoljno prostora za ponavljanje i učinkovitost, omogućujući brza poboljšanja kao odgovor na zahtjeve tržišta.